بجای انتشار شایعه، اخبار امیدوارکننده را انتشار دهیم

بجای انتشار شایعه، اخبار امیدوارکننده را انتشار دهیم
شایعات کرونایی

ویروس کرونا در بیش از 30 کشور مختلف جهان، ازجمله کشور ایران و سایر کشورهای منطقه خاورمیانه وارد شده است و طبق نظریه جامعه پزشکی 80 درصد مبتلایان به این ویروس و کسانی‌که دارای علائم خفیف هستند، خود به خود بهبود می‌یابند. این روزها با فضای کرونایی کشور و حوادث تلخی که با ازدست رفتن عزیزان و هموطنانمان می‌شنویم و شاهدش هستیم، یکی از چیزهایی که بسیار آزاردهنده است، اخبار ضد و نقیض و شایعاتی است که بواسطه دسترسی سریع و نامحدود و بی‌قید و بند از طریق فضای مجازی در بین مردم رد و بدل می‌شود و عده‌ای شایعه‌ساز با انتشار پیام‌های کذب در فضای مجازی، سعی در ملتهب کردن اوضاع جامعه دارند. با این حال در چند روز گذشته که چند هفته از این رخداد می‌گذرد، شاهد برخورد و دستگیری چندین تن از این افراد و کسانی که سعی در شایعه‌سازی داشته‌اند، توسط پلیس فتا بوده‌ایم.
اما سؤال اصلی این است، در شرایط فعلی که شاهد اخبار ناگوار و انتشار آن در فضای مجازی هستیم، چگونه می‌توانیم تاثیرات آن را کنترل کنیم.
1ـ کرونا را به عنوان یک معضل بزرگ و یک ناهنجاری تلقی نکنیم و آن را مانند دیگر بیماری‌ها و ویروس‌ها تلقی کنیم که با رعایت بهداشت، کاملا قابل پیشگیری است و از طرفی کسانی را که مبتلا به این ویروس شده‌اند را هم به عنوان بزهکار ندانیم و مانند یک بیمار با او و خانواده‌اش برخورد کنیم.
2ـ به منابع رسمی و خبری کشور اعتماد کنیم و از برخوردهای هیجانی و انتشار اخباری که صحت و سقم آن نامعلوم است جلوگیری کنیم که جو روانی جامعه را ملتهب‌تر نکنیم.
3ـ هرچه می‌توانیم اخبار روحیه بخش مانند تعداد بهبود یافته‌گان، روحیه‌ی بالای پزشکان و پرستاران و همچنین موفقیت‌های بدست آمده در مبارزه با این ویروس را انتشار دهیم.
4ـ در این وضعیت کشور و برای کاهش التهابات بهترین کار، اعتماد به مسئولین است و با اعتماد به آنها اگرچه انتقاداتی نیز به آنها وارد است، سعی در کاهش جو روانی جامعه داشته باشیم و بیان انتقادات و کمبودها را به یک فرصتی دیگر واگذار نماییم.

تولیدی: 
تولیدی

افزودن دیدگاه جدید