کرونا دست‌ آویزی جدید برای معاندان

کرونا دست‌ آویزی جدید برای معاندان
کرونا

این روزها نقل محافل و مجالس کروناست. ویروس کرونا در چین با علائمی آشنا مانند آنفولانزا، ولی نتایجی ترسناکتر در حال گسترش است. آنچه این روزها مشهود است آماده بودن کشورهای جهان، به خصوص درشرق آسیا، برای مقابله با گسترش این ویروس است. و درباره‌ی ورود و خروج افراد به چین و یا از چین، تدابیر ویژه‌ای نیز اندیشیده شده است. بعد از گذشت یک ماه از آغاز انتشار این ویروس در کشور چین، چند روزیست که زمزمه‌های ابتلا به این ویروس در کشور مشاهده شده است، که چندتن از هموطنانمان جان خود را از دست داده‌اند.
در ابتدا در مورد بیماری کرونا باید گفت که مسئولان کشور باید تمهیدات لازم پزشکی را در سرار کشور عملی کنند تا از انتشار و گسترش این ویروس جلوگیری به عمل بیاید، همانطور که در مورد آنفولانزا توانستند با ایجاد بستر مناسب و تمهیدات لازم آن را ریشه کن کنند.
اما نکته‌ی مهم و قابل توجه این است که یک معضل و آسیب اجتماعی و بهداشتی باید در حد و اندازه های خودش مورد بررسی قرار گیرد، نه اینکه جهتدار بخواهند با آن برخورد کنند و درنتیجه مردم قربانی شوند.
امروز شاهدیم که رسانه‌های غربی با فضاسازی کاذب و ایجاد یک فضای تیره وتار از این بیماری در ایران، پا را از مبتلایان به این ویروس درکشور چین هم فراتر برده‌اند! هرچند اینگونه رسانه‌ها سابقه‌ی سیاه نمایی و شبهه افکنی علیه ایران را دارند، درحالی که تا اول اسفند ۱۳۹۸ ابتلای ۷۵هزار و هفتصد نفر در جهان به ویروس جدید کرونا تایید شده است. نزدیک به ۳درصد این افراد بر اثر بیماری جانشان را از دست داده‌اند (تا این لحظه ۲۱۲۸نفر در جهان).
در چین نرخ مرگ‌ومیر بر اثر ابتلا به کرونای جدید بین مردان و زنان تفاوت مشخصی دارد. در حالی که تنها ۱/۷درصد از زنان مبتلا به ویروس جان باخته‌اند، نرخ مرگ‌ومیر مردان ۲/۸درصد بوده است. و در همین چند روز در کشور ایتالیا شاهد مرگ دونفر از مبتلایان این بیماری بوده‌ایم ولی از رسانه‌های غربی بالاخص فارسی زبان نه خبری منتشر شده و نه جنگ رسانه‌ای ایجاد شده است، همچنین بعد از اطلاع رسانی مسئولان پزشکی کشور در مورد این بیماری و اظهارات مسئولان عراق و بستن مرزهای خود به دلیل ضعف در موارد پیشگیری و درمان در این کشور شاهد بوده‌ایم که چه مانوری برای ایجاد نفاق در مورد ایران و عراق بیان شده است.
براین اساس این نکته به ذهن انسان خطور می‌کند که هرچه بار فجایع و سیاه‌نمایی و تهمت‌ها در مورد ایران بیشتر گزارش داده شود، سود بیشتری برای صاحبان این شبکه‌ها خواهد داشت. این درحالی است که ایران در حذف سرخک، حذف کزاز، برنامه فلج اطفال و حتی درمورد آنفولانزای "اچ وان ان وان" که کشندگی‌اش به مراتب بیشتر از کرونا است که در چند ماه گذشته بسیار شایع شده بود موفق، و توانست آن را کنترل و ریشه‌کن کند.
لذا عقل سلیم این حکم را می‌کند که از ایجاد وحشت و ترس و همچنین پمپاژ استرس به مردم جلوگیری به عمل آید و به همین دلیل در جریان گسترش ویروس کرونا شاهد بوده‌ایم که مسئولان بهداشتی با اعلام مثبت بودن چند نمونه از مبتلایان این ویروس در کشور شروع به فرهنگ‌سازی در مورد پیشگیری از بیماری پرداختند و با ایجاد یک مرکز مدیریت بحران، از هرگونه شایعه‌سازی و آمار مبتلایان و ایجاد ترس و استرس در مردم جلوگیری به عمل آوردند.

تولیدی: 
تولیدی

افزودن دیدگاه جدید