به سوی انتخابات / سید کاظم موسوی

به سوی انتخابات / سید کاظم موسوی
سید کاظم موسوی

سید کاظم موسوی

سید کاظم موسوی (زادهٔ ۱۳۴۷ در گرمی) روحانی، سیاستمدار و نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ اردبیل، نیر و نمین در دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی بوده‌است.

 

موسوی گفت: نمایندگان درراستای مسائل فرهنگی گام بر می دارند.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اردبیل ،سید کاظم موسوی در حاشیه هفتمین نمایشگاه کتاب اردبیل گفت:ـ یکی از مباحث مهم وشعارهای تحسین بر انگیز دولت دهم در سال ۸۹ مباحث فرهنگی واختصاص بودجه مناسب برای این موضوع است.نمایندگان مجلس هم که منتخبین مردم در خانه ملت هستند در این زمینه فعالیت می کنند واما انجام فعالیتهایی که تاثیر گذارتر باشد مستلزم این نکته است که نهادهایی مانند وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی نیاز های ابتدایی وانتهایی خودرا در این زمینه به صورت دقیق اعلام کنند

نماینده مردم شهرهای اردبیل ، نیر ونمیندر ادامه بیان کرد :.باید برای مسائل فرهنگی ، بودجه کلانی اختصاص یابد چرا که دشمن ،امروز با جنگ نرم به مقابله با برنامه های جمهوری اسلامی می پردازد، بنابراین با بودجه محدود نمی توانیم پاسخگوی نیاز های فرهنگی باشیم.

وی با اشاره به اینکه جامعه ما زیر چتر ولایت فقیه ورهبری قرار دارد ومردم به خاطر مسائل فرهنگی شهید داده اند گفت: نمایندگان به عنوان منتخبین مردم ودولت به عنوان مجری ، در راستای مسائل فرهنگی گام بر می دارند تا خلاء های فرهنگی را پر کنند.

حجت الاسلام موسوی ضمن بازدید از نمایشگاه کتاب  تصریح کرد : کتاب برای افراد ، مصداق یار مهربان است .من اعتقاد دارم که باید بیشتر در زمینه ترویج کتابخوانی تلاش کنیم واز امکانات بیشتری در این زمینه استفاده کنیم تا آمار کتابخاونی به استاندارد جهانی نزدیک شود.

وی در پایان اظهار داشت : نفس برپایی نمایشگاه کتاب ، خوب است ، اما باید برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه که به استقبال بیشتر مخاطبان می انجامد تلاش کنیم .باید بودجه واعتبارات مناسبی به این موضوع اختصاص یابد.

 

سیدکاظم موسوی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را راهی برای اجرای قانون حذف کنکور در موعد مقرر دانست به ایسنا گفت:سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سند بسیار خوب و مثبتی است و تغییر نظام آموزشی از 5-3-4 به 6-3-3 کمک شایانی به ایجاد تحول در نظام آموزشی و به دنبال آن حذف کنکور خواهد داشت.

وی تدوین سند بنیادین آموزش و پرورش را حاصل انجام یک کار کارشناسی وسیع دانست و تاکید کرد: تغییر نظام آموزشی و ترسیم نظام 6-3-3 با تاکید بر ایجاد فضای مناسب و استفاده از معلمان زبده در شش سال ابتدایی می‌تواند تحول بنیادینی در آموزش ابتدایی ایجاد و دانش‌آموزان توانمندی تربیت کند.

نماینده مردم اردبیل در خانه ملت با تاکید بر کیفیت‌بخشی در مواد آموزشی و کتب درسی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: اگرچه در جلسه رونمایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش حضور نداشتم اما شنیده‌ها حاکی از طرح مسایل و مباحث بسیار خوبی در این جلسه است که امیدوارم مسئولان برای رفع مشکلات فرهنگیان هم در قالب این سند مواردی را مورد توجه قرار دهند.

 

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اهالی استان اردبیل را اهالی ولایت‌مدار و عاشق حضرت ابوالفضل و امام حسین (ع) توصیف کرد و گفت: ما از دولت روحانی به خاطر اجرای برجام قدردانی می‌کنیم ولی در کنار آن انتظار داریم از ثمرات و محصولات برجام استان اردبیل نیز متنعم شود.

موسوی با بیان اینکه از دولت منتخب مردم در مجلس حمایت خواهد کرد افزود: دولت هر چند تلاش زیادی را در اجرای برجام با پیگیری‌های دکتر ظریف انجام داد اما باید آن روی سکه را مشاهده کرد و همه بدانند که رمز اصلی این پیروزی و موفقیت رهین خون شهدا، جانفشانی رزمندگان، جانبازان، ایثارگران و بالاتر از همه هدایت‌های مقام معظم رهبری است و پشتیبانی قاطبه مردم بوده که انتظار می‌رود همه از نتایج آن بهره‌مند شود.

وی بیان کرد: جای گلایه است چرا که برخی از استان‌ها همچون اصفهان از محصولات برجام و امتیاز کارخانه تولید پژو بهره‌مند شدند ولی استان اردبیل تاکنون هیچ بهره و ثمره‌ای از این فضای فراهم شده نبرده است.

کشاورز ما سیب‌زمینی می‌کارد اما مین برداشت می‌کند

موسوی با اظهار تاسف از وضعیت نگران‌کننده تولیدکنندگان سیب‌زمینی به کنایه گفت: کشاورز سیب‌زمینی‌کار ما بذر سیب‌زمینی می‌کارد اما در زمان برداشت مین برداشت می‌کند به طوری که با منفجر شدن این مین‌ها کشاورز بزرگ‌ترین خسران، ضرر و زیان را می‌بیند.

وی افزود: به تبع همین شرایط نامناسب خرید و فروش سیب‌زمینی سایر صنوف نیز وضعیت مناسبی در فروش و عرضه محصولات‌شان ندارند در حالی که باید صنایع تبدیلی در کنار مزرعه و در نزدیکی محل تولید این محصولات مستقر شود.

نماینده مجلس به جای سفرهای خارجی به فکر زیرساخت حوزه انتخابیه باشد

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به فرایند تصویب منطقه ویژه اقتصادی در مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم اشاره کرد و افزود: بر اساس مصوبه مجلس این منطقه ویژه اقتصادی باید فرصت اشتغال ۵ هزار نفر را فراهم کند اما در این چهار سال به دلیل فراهم نشدن زیرساخت‌ها اقدامی برای فعال کردن آن انجام ندادند.

موسوی یادآور شد: در یک ماه گذشته دو بار لایحه منطقه آزاد تجاری استان اردبیل در مجلس مطرح شد اما در این دو بار به تصویب نرسید و همه مردم استان نگران شرایط پیش آمده هستند.‌

وی اظهار کرد: مجلس محل رایزنی، لابی‌گری و ایجاد تعامل سازنده است و اگر از این ظرفیت استفاده نشود قطعا شرایط واحدهای تولیدی و مسیر توسعه‌ای استان آشفته و به هم ریخته خواهد شد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی عدم تعامل نمایندگان استان را یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌های وارده به پیکره توسعه استان اردبیل اعلام کرد و گفت: اگر منطقه آزاد تصویب می‌شد زمینه جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، توسعه کشاورزی، رونق گردشگری، و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه استان فراهم می‌شد.

موسوی بیان کرد: نمایندگان این استان به جای اینکه به سفرهای خارجی همچون دبی و آنتالیا بروند بهتر است به فکر تامین زیرساخت‌های استان باشند چرا که تحول در ایجاد این زیرساخت‌ها تاسف‌بار است.

وی با انتقاد از نماینده‌ای که دم از عدم توجیه اقتصادی شبکه ریلی می‌زند افزود: نباید این نماینده مردم را دیوانه حساب کند و بعد از ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه‌کرد اعلام کند که راه‌آهن اردبیل توجیه اقتصادی ندارد که این بزرگ‌ترین توهین به شعور مردم است.

 

 

 

موضوع:

تولیدی: 
بازنشر

افزودن دیدگاه جدید