به سوی انتخابات / سید محمدرضا میرتاج‌الدینی

به سوی انتخابات / سید محمدرضا میرتاج‌الدینی
سید محمدرضا میرتاج‌الدینی

سید محمدرضا میرتاج‌الدینی
سید محمدرضا میرتاج‌الدینی (زاده ۱۳۴۱ روستای ایری از توابع شهرستان ورزقان) نماینده تبریز آذرشهر اسکو در مجلس هفتم،هشتم بود، وی در مجلس هفتم وهشتم عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصول‌گرایان و در مجلس هفتم نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و در مجلس هشتم عضو هیات رئیسه مجلس بود و بعد از مجلس در دولت دهم معاونت پارلمانی ریاست جمهوری و معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی و مسئولیت امور روحانیت را برعهده داشت. او همچنین پیش از نمایندگی مجلس شورای اسلامی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی بوده‌است. وی بعد از دولت مسئول امور پارلمانی سازمان صداوسیما و مشاور رئیس صداوسیما بود. ایشان مدرس در دانشگاه های مختلف بوده و از سوابق ایشان تدریس در دانشگاه های کشور و فعالیت های فرهنگی و دینی در داخل و خارج از کشور است وی به عنوان مبلّغ دینی در کشور های ترکیه،جمهوری آذربایجان،آلمان،سوئیس،روسیه و....فعالیت داشته است.ایشان دارای اثار قلمی (چند کتاب و مقالات متعدد )نیز می باشد.

تحصیلات میرتاج الدینی
میرتاج الدینی در سال ۱۳۵۶ وارد حوزه علمیه تبریز شد و سپس برای تکمیل تحصیلات به قم رفت و در درس مدرسین حوزه قم نظیر شیخ جواد تبریزی، فاضل لنکرانی و جعفر سبحانی) شرکت کرد. او همچنین تحصیلات دانشگاهی را تا مقطع دکتری(PHD)گذرانده‌اند. کارشناسی ارشد رادر رشته الهیات و معارف اسلامی در دانشگاه مدرس قم و دکتری را در رشته مدیریت استراتژیک در دانشگاه عالی دفاع ملی خوانده‌است.

 

میرتاج‌الدینی: احمدی‌نژادی‌ها کاندیدایی در انتخابات مجلس ندارند

میرتاج‌الدینی می گوید: احمدی نژادی ها کاندیداهای خاصی در انتخابات مجلس یازدهم ندارند و احتمال حضور آنها در مجلس بعدی حتی در قالب چهره های ناشناخته هم بعید به نظر می رس

اصولگرایان همواره برای زنان سهمی می‌گذاشتند اما امسال سهم بیشتری را برای زنان و جوانان در نظر گرفته‌اند که می‌تواند نقطه مثتبتی برای این لیست باشد. درواقع این لیست ضمن توجه به به تجربه و تخصص های مورد نیاز در مجلس به نسل جوان و رویش نسل جوان هم بیشتر توجه شده است. به هر صورت زنان نیمی از جامعه ما را تشکیل می‌دهند و هرچه حضور آنها در اجتماع و اداره کشور و همینطور در عرصه‌های انتخاباتی بیشتر باشد یعنی توانسته‌ایم نیمی از جامعه را فعال‌تر کنیم.

زنان وقتی احساس کنند نمایندگانی دارند که جامعه زنان را در مجلس نمایندگی می‌کنند مسلما در رای شان تاثیرگذار خواهد بود. از سوی دیگر حضور جوانان و افراد باتجربه و متخصص می‌تواند در جذب آرای خاکستری موثر باشد.
چون احمدی‌نژادی‌ها کاندیدایی ندارند و کاندیداهای موجود یا کاندیداهای نیروهای انقلاب است، یا کاندیداهای مستقل یا کاندیداهای اصلاح‌طلب. من کاندیدای خاصی از طرف احمدی نژادی‌ها ندیدم.ممکن است چهره هایی ناشناخته باشند به هرحال آنها با مهره‌های شناخته شده که احتمال ردصلاحیتشان وجود دارد وارد میدان نمی‌شوند.

 

شایسته‌گزینی کلید پیشگیری از فساد است

عضو جمنا درباره راهکارهای جلوگیری و پیشگیری از وقوع فساد، اظهار داشت: برای بازدارندگی موثر در این زمینه باید به چند نکته توجه داشت. ابتدا اینکه زمینه‌های فساد باید از بین بروند. اقدام دیگر باید انجام تمهیدات و مقررات پیشگیرانه و تقویت نظارت دستگاه‌های مربوطه باشد تا پیش از وقوع جرم از آن جلوگیری شود. سوم اینکه قوه قضاییه باید قاطعانه و بدون اغماض با فساد برخورد کند و در آخر نیز که از همه موارد دیگر نقش مهم‌تری دارد را می‌توان شایسته‌گزینی دانست. ما باید مدیران متقی و پاکدست را اگر در راس امور قرار دهیم حتی اگر نظارتی هم انجام نشود مسئله‌ای رخ نمی‌دهد چراکه چنین فردی همواره خداوند متعال را ناظر اعمال خود می‌داند. بنابراین باید شایسته سالاری در روند استخدام مدیران درنظر گرفته شود و اخلاق اسلامی مدیریتی نیز که اصل آن اهتمام به حفظ بیت‌المال است باید در دستگاه های مختلف ترویج داده شود.

 

شهید رجایی و باهنر الگوی مدیران پاکدست هستند

وی تاکید کرد: این روزها سالروز شهادت شهید باهنر و رجایی است و می‌توانیم عملکرد همین افراد را به‌عنوان بهترین نمونه الگوی خود قرار دهیم. این اصل ذیل گام دوم انقلاب که بازگشت به آرمان‌های انقلاب است نیز مورد تاکید و تصریح مقام معظم رهبری قرار گرفته‌ است.

 

مجلس خلاء قانونی مبارزه با فساد را برطرف کند

میرتاج الدینی درباره نواقص قانونی که باعث بروز فساد می شود، گفت: ممکن است قانون ما نیز در مواردی دارای برخی از محدودیت‌ها باشد؛ به‌نحوی که روند استخدام مدیران و ارتقای شفافیت در درآمدهای مالی باید در متن قانون گنجانده شوند. لابی‌گری‌ها به صورت اپیدمی در کشور به وجود آمده است که در همه جناح‌های سیاسی نیز وجود دارد بدین صورت که تا پست یا منصبی خالی می‌شود جریان‌ها به تکاپو می‌افتند تا فرد مورد نظر خود را در آن پست قرار دهند. این یک خطر بزرگ و روزنه ای برای بروز فساد است و در صورت خلا قانونی مجلس باید اقدام لازم را انجام دهد.

موضوع:

تولیدی: 
بازنشر

افزودن دیدگاه جدید