معیاری برای غلبه بر انحرافات کرسی قدرت

معیاری برای غلبه بر انحرافات کرسی قدرت
انتخاب آگاهانه

جاده‌ی قدرت همیشه لغزنده، وسوسه‌کننده، اغواگر و فریبنده است! صاحبان قدرت با یک تصمیم، یک امضا، یک رأی مثبت یا منفی می‌توانند تغییرات زیادی را ایجاد کنند و بخش گسترده‌ای از افراد جامعه را تحت تأثیر قرار دهند. این تغییرها و تأثیرها البته می‌توانند خوب و به نفع عموم مردم باشند ولی آن روی سکه را هم باید دید!
چه بسیار مفسدان اقتصادی که برای بازکردن راه فساد خود، به سراغ اصحاب قدرت می‌روند تا خلاف خود را قانونی جلوه دهند؛ و این همان بزنگاه سرنوشت‌سازی است که تعیین تکلیفش با من و شما است!
من و شما اگر در زمان انتخاب یک مسئول -مثل نماینده مجلس- برخی معیارها را رعایت کنیم حتما به تعیین سرنوشت نیک برای کشور، کمک کرده‌ایم. از جمله‌ی این ملاک‌ها ایمان -به معنای پای‌بندی به مبانی و ارزش‌های دینی- است؛ چون «ایمان است که از کج‌روی و انحراف و پای غلط گذاشتن و پای کج گذاشتن جلوگیری می‌کند؛ ایمان نمی‌گذارد که وسوسه‌ها در انسان اثر بکند.»
برای درک بهتر از اهمیت این معیار، نباید تجربه‌ها را از نظر دور داشت. یادمان نرفته است که به‌خاطر اهمیت ندادن به این ملاک مهم، در برخی مقاطع مثل مجلس ششم، تعدادی از نمایندگان و رئیس‌ آن مجلس و حتی رئیس‌جمهور وقت، آلوده به دریافت مبالغ قابل توجهی از یک مفسد اقتصادی به نام شهرام جزایری شدند! و یا در همین مجلس فعلی که به‌خاطر کم‌کاری در نظارت و همراهی حزبی و جناحی با دولت، نتوانست مانع از فشار بر مردم مخصوصاً از جهت معیشتی و اقتصادی شوند و اوضاع کشور را به وضعیت فعلی درآوردند.
بنابراین اگر به دنبال تشکیل یک مجلس قوی با نمایندگانی صالح هستیم باید یکی از معیارهای مهم برای انتخاب را ایمان و پای‌بندی به اسلام قرار دهیم تا مثل یک حفاظ قدرتمند، شخص نماینده را از سقوط در دره‌های فساد بازدارد.

موضوع:

تولیدی: 
تولیدی

افزودن دیدگاه جدید