قاتل مسافران بوئینگ اوکراینی را بیشتر بشناسیم؟

قاتل مسافران بوئینگ اوکراینی را بیشتر بشناسیم؟
سقوط بوئینگ اوکراین

در یک هفته گذشته، کشور شاهد اتفاقات مهمی بود که می توان گفت هنوز کام ملت از این اتفاقات تلخ است. ابتدا ترور سردار شهید قاسم سلیمانی و سپس هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری و شهادت تعداد زیادی از هموطنان عزیز، مردم را عزادار کرد. اینجا یک سوال، هنوز که هنوز است ذهن همه را مشغول کرده! چگونه امکان دارد پدافند پیشرفته ایران، نتواند یک هواپیمای مسافربری را از موشک کروز تشخیص دهد؟! چرا دقیقا در همان لحظه، ارتباط اپراتور سامانه پدافندی با مرکز قطع می شود؟! چرا آمریکایی ها یک ساعت قبل از این حادثه، به هواپیماهای مسافربری خودشان هشدار داده بود که از آسمان ایران پرواز نکنند؟! چگونه آمریکایی ها ازهمان لحظات اول سقوط هواپیما اعلام کردند که موشک پدافند ایران به آن برخورد کرده است؟ از کجا اطلاع یافتند؟ چگونه ممکن است بطور اتفاقی یک نفر حدود ساعت 5 صبح با کمال خونسردی در حوالی محل سقوط حضور داشته و در آن تاریکی دقیقا محل پرواز هواپیما را تشخیص داده و کاملا اتفاقی قبل از برخورد موشک فیلم برداری کند و با کمال تعجب هیچ واکنشی هم نداشته باشد و بلافاصله این فیلم سر از شبکه های آمریکایی درآورد؟!! چگونه ممکن است در حالیکه تقریبا تمام کشورهای همسایه در آن ساعات جنگی منطقه، پروازهای خود را لغو کرده بودند اما در ایران و در تهران، پروازها برقرار بود؟!! مفهوم توییت رئیس جمهور ایران در بحبوحه تهدیدهای آمریکا و قبل از حمله به عین الاسد چه بود که در توییتش اشاره به هواپیمای ایرباس ایرانی کرده بود که در خلیج فارس توسط ناو آمریکایی مورد هدف قرار گرفته بود؟ و ده ها سوال دیگر ... .

با وجود این همه ابهام، بسیار بعید است که این اتفاق تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی صرفا یک خطای انسانی دانسته شود و گمانه زنی های کارشناسان در مورد هک شدن سامانه های راداری و پدافندی توسط آمریکایی ها بسیار تقویت می شود. لذا ظاهرا خطای انسانی در کار نبوده بلکه یک جنگ سایبری بسیار پیشرفته در کار بوده و آمریکایی ها توانسته اند با هک کردن رادارها و ورود به سیستم سامانه پدافندی، اطلاعات نادرستی از پرتاب موشک کروز به سمت تهران بدهند. اما آمریکایی ها که در این جریان، مختصات یک هواپیمای مسافربری را جایگزین کروز کرده اند تا پدافند آن را بزند نشان از اوج خباثت و دشمنی آنان با مردم ایران است که برای جان مردمی که مسافر هواپیما بودند کمترین ارزشی قائل نیستند.

آمریکا درسال 67 یکبار بطور مستقیم و در جنگی آشکار، هواپیمای مسافربری ایران را هدف قرار دادند و بار دیگر در سال 98 در جنگی سایبری این کار را تکرار کرد.

البته حتی در صورت تحقق قطعی این گمانه قوی نیز ضعف سیستم پدافندی نسبت به جنگ سایبری مشهود است و باید به قصورها و یا تقصیرهای احتمالی رسیدگی شود و انتقام تمام این خون ها از آمریکا گرفته شود.

نفوذی ها نیز باید شناسایی شده و به قانون سپرده شوند در هر لباسی که باشند... .

#سقوط_هواپیمای_اوکراین

#جنگ_سایبری

#پدافند

#آمریکا

تولیدی: 
تولیدی

افزودن دیدگاه جدید