فرصت «نمایش خانگی» را به تهدید، تبدیل نکنید

فرصت «نمایش خانگی» را به تهدید، تبدیل نکنید
سریال مانکن

در این چند سالی که شبکه نمایش خانگی راه‌اندازی شده است، شاهد گرایش زیادی به آن بوده‌ایم. دلایل این گرایش هم کاملا مشخص است؛ که ارزان‌تر بودن نسبت به سینما (به جای خرید بلیط به ازای هر نفر، نمایش خانگی را چند نفر –بدون هزینه‌ی مجدد-می‌توانند تماشا کنند)، انتخاب زمان تماشای فیلم در هر ساعتی از شبانه‌روز، حضور در منزل و قابلیت تماشا و پخش چندباره از دلایل آن به شمار می‌آید.
این پدیده با ویژگی‌هایی که برشمردیم یک فرصت است که می‌تواند در بالابردن سطح فرهنگی جامعه، آموزش سبک درست زندگی و اصلاح تفکرات و عادات غلط مفید باشد. اما آیا محتواهای ارائه شده در شبکه نمایش خانگی در همین جهت گام بر می‌دارند؟‌
شواهد نشان می‌دهد که بسیاری از محصولات عرضه شده، از ویژگی‌ها و مزایای پخش خانگی سوءاستفاده کرده و آن را به عرصه‌ای برای تخریب فرهنگ جامعه تبدیل کرده‌اند تا با ترویج ابتذال و مادی‌گرایی، سود و پول بیشتری به دست آورند. این ضعف البته در درجه اول، متوجه‌ی شورای نظارتی است که چرا در برابر رواج آموزه‌های غلطی مانند ترویج زندگی‌های اشرافی با ریخت و پاش فراوان، رواج سبک زندگی غربی، ارتباط غیرمتعارف دختر و پسر، ریختن قبح طلاق، پوشش و آرایش زننده، تضعیف نهاد خانواده و موارد دیگر، احساس مسئولیتی از خود نشان نمی‌دهد.
اگر زمانی نگران پخش چنین فیلم و سریال‌هایی از شبکه‌های ماهواره‌ای بودیم، اکنون با هزاران تأسف، شاهد پخش برخی از همان محتواها با مجوز رسمی هستیم!
ولنگاری در فرهنگ -که چند سال پیش، هشدارش داده شد- اگر به همین صورت ادامه یابد، قطعا آثار مخرب خود را خیلی زود بر خانواده‌ها خواهد گذاشت چون محیط عرضه نمایش خانگی در منازل مردم است که همه اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار می‌دهد و فروپاشی و سردشدن کانون خانواده را در پی خواهد داشت.

تولیدی: 
تولیدی

افزودن دیدگاه جدید