افزایش 72 درصدی قربانیان برده داری نوین در انگلیس

افزایش 72 درصدی قربانیان برده داری نوین در انگلیس
افزایش 72 درصدی قربانیان برده داری نوین در انگلیس

ایندیپندنت: شمار قربانیان برده داری نوین در انگلیس در سال کنونی ۷۲ درصد افزایش یافت

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی ایندیپندنت در مقاله‌ای به قلم «می بولمان» به بررسی افزایش قربانیان برده داری نوین و جرایم مربوط به مواد مخدر در انگلیس پرداخت و در این باره نوشت نبود قطعیت‌های سیاسی ناشی از برگزیت و بدتر شدن اوضاع اقتصادی، باعث می‌شود شمار احتمالی چنین قربانیانی افزایش پیدا کند.
در این مقاله آمده است بر اساس آمار‌های منتشر شده، شمار انگلیسی‌هایی که نام آن‌ها به عنوان قربانیان «برده داری نوین» ثبت شده است، طی سال کنونی ۷۲ درصد افزایش یافته است. این آمار‌ها باعث تشدید نگرانی‌ها در خصوص سوء استفاده‌های باند‌های قاچاق مواد مخدر و سایر انواع سوء استفاده از نیرو‌های کار می‌شود.
تحلیل داده‌های ایندیپندنت در این باره نشان می‌دهد شمار اتباع انگلیسی که قربانیان بالقوه قاچاق انسان هستند، از رقم هزار و ۲۴۶ نفر در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸، به رقم دو هزار و ۱۴۳ نفر در سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ افزایش یافته است. همچنین نسبت آن دسته از قربانیانی که انگلیسی هستند، از رقم ۲۱ درصد به رقم ۲۶ درصد افزایش یافته است.
فعالان در این باره اعلام کردند علت احتمالی این افزایش آمارها، مربوط به شمار فزاینده قربانیانی است که در طول مسیر‌های قاچاق مواد مخدر مورد سوء استفاده قرار گرفته اند. در این مسیرها، گروه‌های خلافکار اقدام به قاچاق مواد مخدر و انتقال آن به مناطق روستایی می‌کنند. همچنین موارد سوء استفاده از نیروی کار در این جریان، در مزرعه ها، محل‌های خدمات شستشوی خودرو و رستوران‌ها رخ می‌دهد.
سازمان خیریه «ارتش رستگاری» که طرف قرارداد وزارت کشور انگلیس است و وظیفه تامین مسکن امن و حمایت از قربانیان برده داری نوین را به عهده دارد در این باره اعلام کرد شاهد رشد ۵۸ درصدی در شمار اتباع انگلیسی بوده است که طی سال گذشته تحت پوشش خدمات این سازمان قرار گرفته اند.
این موسسه خیریه اعلام کرد شمار قربانیان انگلیسی که هدف سوء استفاده قرار گرفته اند، از جمله افرادی که به انجام اقدامات جنایتکارانه وادار شده اند، در فاصله ژوئیه ۲۰۱۸ تا ژوئن ۲۰۱۹، به میزان ۶۳ درصد افزایش یافت. اجبار افراد به انجام اقدامات جنایتکارانه، شایع‌ترین شکل سوء استفاده از نیروی کار بود که ۴۸ درصد از موارد را تشکیل می‌داد.
نتایج این یافته‌ها همچنین باعث تشدید نگرانی‌ها در خصوص افزایش موارد سوء استفاده از افراد بی خانمان در این جرایم می‌شود. بر اساس آمارها، هفت درصد از همه قربانیان گزارش شده را افراد بی خانمان تشکیل می‌دهند.
«جیکوب سوبیک» از کارشناسان موسسه بین المللی مقابله با برده داری در این باره گفت: این ارقام نشان می‌دهد ملیت افرادی که قربانی سوء استفاده قرار می‌گیرند اهمیتی ندارد، و عاملان این سوء استفاده تنها به دنبال یافتن افراد آسیب پذیر و راهی برای به دام انداختن و سوء استفاده کردن از آن‌ها هستند.
وی افزود: خطوط توزیع مواد مخدر، موضوعی بسیار آزار دهنده است. عاملان سوء استفاده، کودکان را با دادن هدیه و دادن وعده زندگی‌های مرفه، فریب می‌دهند. اما کودکان سریعا در دام جرایم مرتبط با مواد مخدر می‌افتند، و ممکن است زمانی که قصد داشته باشند این گروه‌های خلافکار را ترک کنند، با خشونت‌های شدید روبرو شوند. وی افزود: خدمات این سازمان با هدف "تشخیص زودهنگام نشانه ها" طراحی شده است و معلمان، پزشکان و کارکنان خدمات اجتماعی در آن نقش مهمی ایفا می‌کنند.
«امیلی کنوی» مشاور عالی سازمان مقابله با سوء استفاده‌های کارگری «فلکس» در این باره گفت: با توجه به ناکامی انگلیس در تامین بودجه کافی برای بازرسی‌های کارگری، به هیچ وجه جای تعجب نیست که چنین موارد سوء استفاده‌ای در حال افزایش است.
وی گفت: افزایش این آمار‌ها همچنین نشانه خوبی است که ثابت می‌کند اقدامات تشخیصی پلیس در حال افزایش است، اما برای مقابله با این موارد سوء استفاده باید تلاش‌های بیشتری صورت بگیرد.
این در حالی است که نبود قطعیت‌ها در خصوص برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) ممکن است باعث تعطیلی بسیاری از موسسات امداد رسان شود. بدین ترتیب، هزاران تن از قربانیان در سرتاسر کشور، در معرض سوء استفاده قرار خواهند گرفت.
یک موسسه خیریه امداد رسان به قربانیان سوء استفاده در محیط‌های کاری نیز در این باره اعلام کرد ادامه نبود قطعیت‌های سیاسی و شرایط اقتصادی نامناسب، که تا حد زیادی نتیجه برگزیت است- باعث کاهش بودجه‌ها شده و احتمال تعطیلی موسسات خیریه شده است.

 

منبع:

www.b2n.ir/85707

تولیدی: 
بازنشر

افزودن دیدگاه جدید