سعود الفیصل به همراه فرقه رجوی آخرین تیر ترکش خود را رها می کند

سعود الفیصل به همراه فرقه رجوی آخرین تیر ترکش خود را رها می کند
سعود الفیصل به همراه فرقه رجوی آخرین تیر ترکش خود را رها می کند

حمایت از فرقه منافقین، همواره فصل مشترک دموکرات ها و جمهوریخواهان آمریکا بوده و هر دو حزب در دهه های گذشته - به خصوص یک دهه قبل - به فراخور اوضاع و احوال سیاسی، از آن در جهت مطامع خود بهره برده اند. هر چند که بهره برداری از این فرقه برای دولت آمریکا منافع دارد اما نکته قابل توجه آن است که سناتورها و مقامات هر دو حزب در مقابل پولی که از این سازمان دریافت می کنند دست به لابی کردن می زنند و بدون پول حمایتی به عمل نمی آورند.

حامد ضرغامی:  کریسشن ساینس مانیتور در8 اوت 2011 می نویسد «ژنرالهای ارشد، فرمانداران و مقامات عالی اطلاعاتی آمریکا بر اساس تصمیم هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا از دولت این کشور درخواست کرده اند که منافقین را از فهرست گروه های تروریستی خارج کند». این نشریه در ادامه می افزاید «بسیاری از این مقامات ارشد – که متعلق به جناحهای مختلف سیاسی هستند – برای سخنرانی در حمایت از منافقین دهها هزار دلار دریافت کرده اند».کریسشن ساینس مانیتور ادامه می دهد «مقامات مزبور به ندرت به سوابق خشونت بار این گروه اشاره می کنند و به جای تروریست نامیدن آنها، می گویند که اینها مبارزان راه آزادی هستند و به همان ارزش هایی که ما باور داریم اعتقاد دارند».

نیویورک تایمز نیز در سال 2011 به فهرست اسامی مقامات بلندپایه سابق آمریکا اشاره می کند که در ازای دریافت 10,000 تا 50,000 دلار در حمایت از فرقه منافقین سخنرانی کرده اند. در این فهرست نام رودی جولیانی نیز دیده می شود.

حاصل این هزینه کردن ها از جانب منافقین آن بود که در سال 2012 از فهرست گروه های تروریستی آمریکا خارج شدند.

اویاک چگونه سازمانی است؟

یک هفته است که فراخوان عمومی «سازمان جامعه ایرانی آمریکایی ها (Organization of Iranian American Communities» OIAC)) برای تجمع روز سه شنبه 24 سپتامبر در مقابل سازمان ملل، بر صفحه نخست تارنمای این سازمان تروریستی جا خوش کرده است. در منابع مختلف از جمله مقاله ای که «اِلی کلیفتون» در لوبلاگ در سال 2015 منتشر کرد، از این سازمان با عنوان «جبهه پیشرو فرقه منافقین» نام برده شده است. کلیفتون در این مقاله به حضور سناتور افراطی جمهوریخواه، تام کاتن در نشست «اویاک» اشاره می کند. نویسنده در این رابطه می افزاید که تام کاتن تحت حمایت «بیل کریستول» نئوکان معروف - از بنیانگذاران پروژه قرن جدید آمریکا (PNAC) و ازمشوقان حمله آمریکا به عراق – است. کریستول یکی از اعضای وقت «کمیته اضطراری اسراییل» نیزاست.

صدای آمریکا (VOA) در مطلبی با عنوان«سناتورهای آمریکایی برای پایان دادن به نظام اسلامی ایران، به اویاک قول مساعدت داده اند» در مارس 2018 می نویسد «سناتور جمهوریخواه جان بوزمن و سناتور دموکرات بن کاردین در جلسه ی عصرانه ی نوروزی که با سران اویاک داشتند، به آنها وعده دادند که برای طراحی راهبرد به منظور سرنگونی رژیم ایران با این سازمان همکاری کنند».  صدای آمریکا در ادامه می گوید «سناتور سابق جوزف لیبرمن که از هواداران منافقین است و ریاست گروه "اتحاد برای مقابله با ایران هسته ای" را نیز به عهده دارد، به سناتورهای نامبرده و سایر مقامات کنگره که در جلسه حاضر بوده اند تاکید کرده که اویاک رهبری اغتشاشات سازماندهی شده ی اخیر در ایران را به عهده داشته و از این مقامات خواسته که به همکاری با اویاک به عنوان جانشین رژیم آینده ی ایران ادامه دهند».

صدای آمریکا از قول لیبرمن می گوید که او در این جلسه به سران اویاک (گروه پیشرو فرقه منافقین) گفته «اگر ما یعنی دولت آمریکا، جمهوریخواهان، دموکراتهاو شما با یکدیگر اقدام کنیم، جشن سرنگونی رژیم ایران را در نوروز سال آینده (نوروز 98) برگزار خواهیم کرد».

ژنرال بازنشسته ی تفنگداران آمریکایی یعنی جیمز کانوی نیز در نشست با اویاک از«دولت ترامپ خواسته بود که به حمایت معنوی از آشوب های داخلی ایران ادامه دهد». وی در ادامه افزوده بود که «در صورتی که حکومت جدید در ایران مستقر شود، آمریکا باید آماده به رسمیت شناختن آن باشد و سایر کشورها هم به تبع آن، حکومت جدید را به رسمیت خواهند شناخت».

مواردی که ذکر شد نمونه های کوچکی از حمایت های مقامات سابق آمریکا از سازمان تروریستی به ظاهر دموکراتی است که قرار است روز سه شنبه 24 سپتامبر تجمعی را در اعتراض به حضوررییس جمهور روحانی و هیات همراه در نیویورک در مقابل سازمان ملل برگزار کند. همانطوری که پیشتر ذکر شد، این حمایت ها و لابی های مقامات آمریکایی در مقابل دریافت رشوه از فرقه منافقین صورت می گیرد.

تصویر بالا از لحظه زنده به گور شدن کودکان کرد توسط منافقین است، خنده کودکان به عکاس که نمی دانند قرار است چه شود؟(عملیات مروارید)

 

سیاهی لشکر تجمعات منافقین

منافقین فقط برای جلب حمایت سیاسی هزینه نمی کنند بلکه برای آوردن سیاهی لشکر در تجمعات خود نیز هزینه ی فراوانی می کنند.

برای مثال،گاردین در ژوییه 2018 می نویسد که «بسیاری از 4000 نفری که در گردهمایی منافقین در پاریس حضور داشتند و رودی جولیانی برای آنها سخنرانی کرد، اتباع اروپای شرقی بودند که با اتوبوس به پاریس آورده شدند تا تعطیلات آخر هفته را در این شهر سپری کنند».

گاردین به نقل از کارشناسان می نویسد «به هر یک از سخنرانان گردهمایی پاریس چکهایی به مبالغ 30,000 تا 50,000 دلار پرداخت شده و جان بولتون برای حضور در این گردهمایی بالاترین دستمزد یعنی مبلغ 180,000 دلار دریافت کرده است»

 

تجمع سه شنبه 24 سپتامبر

 همانطور که پیشتر ذکر شد قراراست اقلیتی کم بضاعت از سراسر آمریکا، به رسم و عادت دیرینه ی هر سال بار دیگردر«دگ همرشلد پلازای (Dag Hammarskjold Plaza)» شهر نیویورک حضور به هم رسانند تا ضمن تجدید دیدار و مرور خاطرات سالهای دور، روزسه شنبه همزمان با سفررییس جمهور روحانی به نیویورک و اجلاس افتتاحیه سازمان ملل هیاهو راه اندازند و بار دیگر توجه رسانه های زنجیره ای ایالات متحده را به یک فرقه ورشکسته و رو به زوال جلب کنند.

اطلاعیه سازمان تروریستی اویاک می گوید تجمع از ساعت 8:30  تا 11:30  صبح به وقت نیویورک برگزارخواهد شد.

سخنرانان مراسم کیستند؟

 افراد نام آشنایی قرار است سخنران محفل انس و الفت از کارافتادگانی باشند که یگانه ممر معیشتی شان، مستمری پرداختی توسط دولت آمریکا (Social Security) است.

تا این لحظه حضور رودی جولیانی و جوزف لیبرمن در این مراسم قطعی است. البته انتظاری هم جز این نمی رود. سخنرانان و مستمعان باید به نوعی با یکدیگر مجانست داشته باشند چرا که به قول صائب تبریزی

 «مستمع صاحب سخن را بر سر کار آورد      غنچه ی خاموش، بلبل را به گفتار آورد».  

حاضران در تجمع چه کسانی هستند؟

مستمعان تجمع، شهروندان ایرانی از کار افتاده و مستمری بگیر دولت آمریکا هستند و سخنرانان هم از ورشکستگان سیاسی و یارانه بگیر فرقه ی رجوی هستند. البته با نظر به سابقه منافقین برای تشکیل این گونه تجمعات – که نمونه ای از آن پیشتر ذکر شد - این احتمال نیز می رود که اتباع لاتین تبار آمریکا، ازمحلات فقیر نشین نیویورک هم با اتوبوس به محل تجمع منتقل شوند. هزینه این کار شاید ارزانتر از آوردن افراد کم بضاعت ایرانی از سایر ایالات به نیویورک باشد.

عرب نیوز به نقل از مجید صادق پوررییس شاخه سیاسی سازمان تروریستی اویاک (جبهه پیشرو منافقین) می گوید « افراد ازهفته گذشته تجمع مقابل سازمان ملل را آغاز کرده اند و بر شمار آنها افزوده خواهد». وی در ادامه می افزاید «شرکت کنندگان در تجمع به جامعه جهانی اعلام خواهند کرد که نمایندگان ایران در نیویورک نباید آنها را تحمیق کنند».

هزینه ها از کجا تقبل می شود؟

هزینه اقامت چند روزه در نیویورک، آن هم در ایامی که مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می شود کم نیست. افرادی که یگانه ممر معیشتی شان مستمری پرداختی توسط دولت آمریکا (Social Security) است، به زحمت از عهده ی مخارج ابتدایی زندگی بر می آیند چه رسد به آنکه بخواهند به نیویورک سفر کنند و رمق شعار دادن مقابل سازمان ملل را هم داشته باشند. پس هزینه شام و نهار، اقامت هتل و بلیت رفت و برگشت اینان از کجا تامین می شود؟

دموکرات ها که بر سر کار نیستند تا در بودجه ی مصوب برای براندازی جمهوری اسلامی، ردیفی هم برای تامین هزینه اقامت حاضران درتجمع مزبور درنیویورک تعریف کنند. ترامپ هم که برای هر یک دلاری که می خواهد خرج کند، چرتکه می اندازد. به نظر نمی رسد که او برای تجمعاتی از این جنس، هزینه کند، چرا که بولتون را هم نتوانست تحمل کند وعذرش را خواست. اولویت های سیاسی بولتون برای تاجر نیویورکی  هزینه بر بود. وکیل 70 ساله ی فارغ التحصیل دانشگاه یل دولتش سخت مستعجل بود چرا که خیلی زود دریافت که ترامپ نه مثل فرقه رجوی، به او بابت سخنرانی های آتشین در فاکس نیوز و سایر رسانه ها حق الزحمه ای می دهد و نه حاضر است برای تحقق منویات سیاسی او هزینه کند. در اینجا به نظر می رسد که به علت روابط فرقه رجوی و ترکی الفیصل رییس بنیاد ملک فیصل سعودی مشکل بودجه به راحتی حل شود چرا که حملات انصار الله به آرامکو، سعودی ها را بیش از پیش ترغیب کرده تا در راستای سیاست خصمانه علیه ایران در طی سالهای گذشته، آخرین تیری را که در ترکش دارند برای خصومت با ایران شلیک کنند.

بررسی شخصیتی و روابط بولتون و جولیانی با فرقه رجوی

پیشتر به دو تن از سخنرانان این تجمع اشاره ای گذرا شد. شاید برای شناخت بیشتر آنها و روابطشان با منافقین، نقل گزارشی از هافینگتن پست خالی از لطف نباشد.

این روزنامه در نوامبر 2016 (پیش از انتخاب بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی) در مقاله ای با عنوان «آیا مریم رجوی می تواند از رفقایش رودی جولیانی، جان بولتون و نیوت گینگریچ باج خواهی کند؟» دراین افراد می نویسد:

«آنچه که این سه نفر را جدای از ضعف شخصیتی و گرایش سیاسی مشترکی که (هر سه نئوکان هستند) دارند به هم پیوند می دهد، حمایت از فرقه رجوی است. به قطع و یقین هر سه نفر و همینطور فرقه رجوی به این باور رسیده اند که دوران شان به سر آمده چرا که جولیانی، بولتون و گینگریچ دیگر مطلوب جمهوریخواهان نیستند. فرقه رجوی هم که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از هیلاری کلینتون حمایت کرده بود، خیال نمی کرد که ترامپ رییس جمهور شود. بنابراین ترامپ به یاد خواهد داشت که این فرقه در انتخابات از او حمایتی به عمل نیاورد».

هافینگتون پست در ادامه نوشت « جولیان، بولتون و گینگریچ اصلا نمی دانند که فرقه رجوی صدها ساعت فیلم و فایل صوتی مخفی از تمام گفتگوهای خصوصی و عمومی این سه در اختیار دارد. این فرقه فیلمبرداری مخفی از جلسه با مقامات را، در زمان صدام از استخبارات عراق آموخت. جولیانی، بولتون و گینگریچ به خیال اینکه اینها یک عده آدم معمولی از مخالفان جمهوری اسلامی هستند با آنها عکس گرفته اند وصحبتهای زیادی نیز با آنها داشتند اما نمی دانند با یک عده حرفه ای تعلیم دیده توسط صدام روبرو بودند. فرقه رجوی می تواند با ویرایش این فیلمها و فایل ها صوتی و تصاویر، از آنها هر زمان که بخواهد برای باجگیری از این سه نفر استفاده کند».

نویسنده ی هافینگتون پست نوشت «جولیانی، بولتون و گینگریچ با علم به اینکه به پایان حیات سیاسی خود رسیده اند وارد لابی کردن برای فرقه رجوی شدند. اگر یکی از این سه نفر اکنون به مقامی در دولت آمریکا برسد این خطر وجود دارد که فرقه تروریستی و بدنام رجوی از فیلمهایی که از اینها در اختیار دارد برای گروکشی در سیاست آمریکا بهره ببرد. حتی اگر این سه تن اطمینان دهند که حمایت شان از گروه رجوی به خاطر پولی که از آنها دریافت کرده اند بوده، هیچ تضمینی وجود ندارد که یک دهه ضبط فیلم و اسناد و ایمیل ها از گفتگوهای این سه نفر به عنوان اهرم فشار بر امنیت ملی آمریکا مورد استفاده قرار نگیرد».

مرور این گزارش این ظن را تقویت می کند که شاید به خاطر ملاحظاتی که هافینگتون پست به آن اشاره کرده بود، ترامپ در ابتدای امر از انتخاب بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا سر باز زد و صرفا از روی اجبار و به خاطر ارعاب ایران بود که در نهایت حاضر به پذیرش او در کابینه اش شد.

در هر صورت، این گزارش شمه ای از شخصیت بولتون و جولیانی را که قرار است روز سه شنبه 24 سپتامبر سخنران تجمع مقابل سازمان ملل باشد به تصویر می کشد. از طرفی به نظر می رسد بولتون که در حال حاضر سمت مشاور امنیت ملی را از دست داده، هنوز در پی آن باشد که از این فرقه به عنوان آخرین ابزار برای فشار بر ترامپ برای تحقق اولویت های سیاسی اش درباره ایران بهره ببرد. تجمع سه شنبه را از این منظر نیز می توان نگاه کرد.

لیبرمن کیست؟

درباره جوزف لیبرمن که دیگر سخنران این تجمع است باید گفت که او زمانی که دموکرات بود، به عنوان معاون ال گور در انتخابات ریاست جمهوری سال 2000 انتخاب شد که البته نتیجه انتخابات آن زمان به نفع جورج بوش به پایان رسید. لیبرمن باردیگر بخت اش را برای حضور در سمتهای عالی دولت آمریکا محک زد و این بار با یک چرخش سیاسی و با حمایت از جان مک کین جمهوریخواه در سال 2008 وارد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد اما مک کین نیز بازنده انتخابات بود. لیبرمن بار دیگر در سال 2016 به حمایت از هیلاری کلینتون برخاست اما بخت با کلینتون نیزهمراه نبود. گویا در طالع این مرد است که همواره طرف بازندگان باشد.

واشنگتن پست درباره تجدید فراش پیرمرد 77 ساله ی امروز در سال 98 نوشت «زمانی که ریاست دادگستری ایالات کنتیکت را به عهده داشت، هنگام مرخصی کشوی میزش را باز کرد تا فهرست کسانی را که طالب ازدواج با او هستند بررسی کند. در میان اسم ها و شماره های تلفن نام «حَدَسه» به چشم اش خورد. لیبرمن می گوید من یک یهودی معتقد بودم و بیرون رفتن با زنی که نامش «حَدُسه» بود برایم جذاب بود چرا که حدسه نام دیگر شاخه زنان سازمان صهیونیستی آمریکا (Women's Zionist Organization of America) بود.لازم به ذکر است که حدسه لیبرمن از بازماندگان هولوکاست است.

علاقه ی لیبرمن به نام «حدسه» می تواند یکی از دلایل حضور او برای سخنرانی در تجمع روز سه شنبه ی افراد اجیر شده توسط فرقه رجوی در مقابل سازمان ملل باشد و البته به این، دریافت چک چند ده هزار دلاری توسط پیرمردی که دوران بازنشستگی را سپری می کند نیز اضافه کنید. حتی ریاست او بر گروه «اتحاد برای مقابله با ایران هسته ای» را – که پیشتر ذکر آن رفت - نیز می توان از این منظر نگریست. 

سخن پایانی

 صحبتهای پیتر پاورز همکلاسی رودی جولیانی در دبیرستان که تا همین الان هم از دوستان جولیانی است اذعان می کند«جولیانی استعداد فوق العاده ای در ارزیابی اوضاع دارد».

با اعتماد به گفته ی پاورز،  ارزیابی جولیانی از اوضاع کنونی این است که اکنون که بر سر آرامکو مناقشه جدیدی درباره ایران طراحی شده، خوب است که در سن 75 سالگی بار دیگر آخرین بخت خود را با حضور در تجمع فرقه ای تروریست و ورشکسته بیازماید به این امید که شاید آسمان رعدی بزند و آنچه را که او و رفیق هم پیاله اش بولتون نتوانستد در زمان حضور بولتون در دولت ترامپ به دست آورند، از طریق هیاهوی یک عده اجیر شده ی بی بضاعت در «دَگ همرشلد پلازا» به دست آورند! که این نیز مانند هر سال محکوم به شکست است.

 

منبع:

www.yon.ir/OuzuO

تولیدی: 
بازنشر

افزودن دیدگاه جدید