مرگ هزاران شهروند یمنی به علت بسته ماندن فرودگاه صنعا

مرگ هزاران شهروند یمنی به علت بسته ماندن فرودگاه صنعا
مرگ هزاران شهروند یمنی به علت بسته ماندن فرودگاه صنعا

بسته ماندن فرودگاه صنعا از سوی ائتلاف تحت سرکردگی آل سعود به جان باختن ۳۲ هزار غیرنظامی نیازمند به درمان در خارج از یمن منجر شده است.

به گزارش القدس العربی، شورای نروژی پناهندگان و سازمان جهانی «کر» امروز دوشنبه در بیانیه ای مشترک اعلام کردند که محدودیت های اعمال شده بر حریم هوایی یمن از سوی ائتلاف تحت سرکردگی سعودی مانع از درمان هزاران غیرنظامی یمنی که نیاز فوری به درمان در خارج از یمن دارند، شده است.
در این بیانیه آمده است: سه سال از بسته ماندن فرودگاه صنعا در برابر پروازها گذشته است و این بسته شدن فرودگاه که از نهم آگوست ۲۰۱۶ شروع شده است به مرگ حدود ۳۲ هزار نفر منجر شده است که به علت عدم امکان سفر به خارج برای درمان جان باخته اند. محدودیت های اعمال شده بر حریم هوایی یمن مبتلایان به بیماری های مزمن را برای درمان نجات بخش در خارج از کشور دشوار می کند. بستن ماندن فرودگاه صنعا مفهومش این است که تنها راه برای ساکنان صنعا و شمال یمن که نیاز به درمان پزشکی در خارج از یمن دارند این است که خود را به عدن و سیئون در جنوب یمن و نزدیکترین فرودگاه برسانند و از آنجا سفر کنند که این سفر ۱۵ تا ۲۴ ساعت زمان می برد و نیازمند عبور از راههای سخت و عبور از مراکز ایست بازرسی و خطوط مقدم جنگ است.
بیانیه مذکور تاکید می کند: بسیاری مجبور به ماندن و عدم سفر از بیم بازداشت یا مجازاتی که بدان هنگام عبور از اراضی تحت کنترل طرفهای درگیر با آن گرفتار می شوند، هستند.
در این بیانیه از ائتلاف سعودی خواسته شده است که محدودیت های اعمال شده بر حریم هوایی یمن را بردارند و اجازه ورود اقلام پزشکی و سفر بیماران نیازمند به درمان در خارج را بدهد.
محمد عبدی مدیر شورای نروژی پناهندگان گفت: بسته ماندن فرودگاه صنعا سبب مرگ زود هنگام هزاران شهروند یمنی شده است. هیچ توجیهی برای ممانعت از خروج بیماران غیرنظامی برای ترک کشور به منظور درمانی که جان آنها را نجات می دهد، وجود ندارد.

منبع:

www.yon.ir/yrv5z

موضوع:

افزودن دیدگاه جدید