گوشه‌ای از نقض حقوق بشر در آمریکای مدعی

گوشه‌ای از نقض حقوق بشر در آمریکای مدعی
آمریکایی

دولت آمریکا در حالی دیگر کشورهای دنیا را دائما به نقض حقوق بشر متهم می‌کند که رفتارهای ضد حقوق بشر در این کشور بسیار نگران‌کننده است.
تبعیض جاری علیه جمعیت مسلمان آمریکا از برجسته‌ترین موارد نقض حقوق بشر در ایالات متحده است که موج تبلیغاتی علیه اسلام سبب تشدید روزافزون آن شده است.
با اینکه مسلمانان کمتر از یک درصد جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند، اما ۲۵ درصد از شکایت مربوط به تبعیض شغلی از سوی مسلمانان صورت می‌پذیرد. مسلمانان به دلیل اعتقادات دینی از کار اخراج یا دچار محدودیت‌های شغلی می‌شوند؛ از جمله در آذر ماه ۱۳۹۷ بانوی مسلمانی که در فروشگاهی در آمریکا فقط به سبب «مسلمان بودن» دچار برخی تبعیض‌ها مثل کاستن از ساعت کاری و تخصیص دستمزد پایین شده بود.
این تبعیض آشکار حتی در مدارس این کشور نیز وجود دارد، به‌ طوری که ۵۵ درصد از دانش‌آموزان مسلمان، به دلیل هویت مذهبی خود در مدارس مورد تعرض قرار گرفته‌اند و از آنها زورگیری شده است و یک‌پنجم آنها نیز اظهار داشته‌اند که از طرف اولیای مدرسه مورد تبعیض قرار می‌گیرند.
متاسفانه این روند از زمان روی کار آمدن ترامپ تشدید شده است، به‌گونه‌ای که براساس یافته‌های مرکز پژوهشی پیو (Pew Research Center) مسلمانان آمریکا از آینده کشور و جایگاه خود در جامعه آمریکا در دوره ترامپ ابراز نگرانی کرده و رئیس جمهور و حزب جمهوری‌خواه را مخالف مسلمانان قلمداد می‌کنند.
سیاست‌های اسلام‌هراسانه دولت آمریکا باعث تشدید ذهنیت‌های منفی علیه مسلمانان این کشور شده است به طوری که ۵۶ درصد از شرکت‌کنندگان آمریکایی در یک نظرسنجی در آبان ۱۳۹۷، نسبت به ساخت مسجد در نزدیکی خانه خود مخالفت کرده‌اند. جالب آنکه در این نظرسنجی، ۷۴ درصد از پاسخ‌دهندگان تأیید کرده‌اند که حجم زیادی از تعصب و سیاست‌های سختگیرانه علیه مسلمانان در آمریکا اعمال می‌شود.
اسلام‌هراسی در قالب واکنش خشونت‌آمیز به حجاب زنان مسلمان نیز مصادیق فراوانی دارد که حمله به مادر و دختری در اوکلاهاما در اوایل سال ۲۰۱۹ تنها یکی از موارد متعدد به حساب می‌آید.
خلاصه اینکه آمریکای مدعی حقوق بشر، دچار بدترین حالات نقض آن است اما همچنان به وقاحت خود در متهم‌کردن دیگران ادامه می‌دهد.

افزودن دیدگاه جدید